Stipendium Folkhögskola

Stipendier för studier & utbildning – Utbildningsstipendier.se

Stipendier delas ut till behövande unga som studerar vid gymnasiet eller på folkhögskola. Stipendium delas endast ut till elever som har uppnått godkända …

Stipendier – Röda Korset

Varje år delas det ut stipendier i Röda Korsets namn.

Josefin Andersson – 2017 års Gustav Dahlstipendiat | Sigtunastiftelsen

Josefin Andersson erhåller årets Gustav Dahl-stipendium som delas ut av Sigtuna Folkhögskola och Sigtunastiftelsen till borgmästare Gustav Dahls minne.

Aikido på folkhögskola – sök stipendium – Facebook

Är du mellan 18 och 25 år och vill träna/studera aikido och kenjutsu varje dag under ett år så kan du söka ett stipendium som erbjuds 1-2 svenska…

Hur du söker stipendium – Utbildningssidan

Funderar du på att söka stipendium men vet inte hur? Behöver du hjälp att börja? Här hittar du allt du behöver veta om stipendium.

[PDF]ansökan om stipendium – Strömsunds kommun

ANSÖKAN OM STIPENDIUM ur Strömsunds … Delas ut till elever bosatta i Ströms församling som studerar på folkhögskola, skogs- eller lantbruksskola,.

Utbildningar – Sida

5 juli 2017 – På Färnebo folkhögskola kan du gå en resande kurs med fokus på rättighetsfrågor … bland annat praktikantprogrammet och MFS-stipendier.

[PDF]Samtalskonst på Liljeholmens folkhögskola!

av en kollega att söka stipendium från Blodcancerförbundet, så det gjorde jag direkt. Efter … I Rimforsa ligger Liljeholmens folkhögskola som har terminskurser.

AKTUELLT | Jämshögs Folkhögskola

Öppet Hus. Under vårterminen har vi alltid ett Öppet Hus på skolan, Du som är nyfiken på våra kurser och utbildningar kan träffa kursdeltagare och anställda …

Detaljerade uppgifter om stipendier, bidrag, fonder, stiftelser och …

Det finns stipendier för studier på grundskolenivå, gymnasium, folkhögskola, högskola och universitet. Dessutom stipendier för kurser och vidareutbildningar.